Boeing 737-800

Drömmen om att få flyga ett civilt trafikflygplan delas av många personer, i alla åldrar. Medlemmarna i Swesim är inget undantag. Valet av modell var både lätt och svårt på samma gång.

Bild från vår simulator under vänstersväng med instruktör Bo i kaptenssätet.

Bild från vår simulator under vänstersväng med instruktör Bo i kaptenssätet.

Fördelarna med att bygga en simulator av en vanlig och populär flygplansmodell är många, och då står valet mellan Boeings omåttligt populära B737-serie och Airbus, även den mycket populära, A320-serie. Valet föll på B737, dels för att den opereras av många olika operatörer runt om i Europa och världen, samt att det visade sig vara relativt enkelt att hitta information om flygplanet och dess delar.

  • Status: Flygande
  • Första flygning: 2015
  • Mjukvara: Prepar3d Professional 4.5

Hur flyger jag på Swesim?

Med ett presentkort kan du boka en flygning i vår Boeing 737-simulator. Som medlem har du möjligheten att flyga alla våra simulatorer.

Medlemskapet kostar 750 kr per kalenderår. Åldersgräns för medlemskap är 16 år. Första gången du registrerar dig, eller om du glömmer att betala medlemsavgift, tillkommer en aktiveringsavgift på 450 kr. Därefter kostar varje flygpass (2 timmar) 450 kr.

När medlemsavgiften är betald erhåller du din inloggning till medlemssidorna på hemsidan (crew). Efter att du satt in pengar på ditt flygkonto så kan du logga in och boka dina flygningar.

Bli medlem Köp presentkort