Medlemskapet

Föreningens syfte är att medlemmar ska beredas möjlighet att kunna flyga riktiga flygsimulatorer till en så låg kostnad som möjligt. Ingen tidigare flygerfarenhet krävs. Föreningen saknar tillstånd att bedriva flygutbildning och all flygning sker därför i nöjessyfte. Erfarna instruktörer närvarar vid varje flygpass och hjälper dig att hantera simulatorerna på rätt sätt.

Utöver flygningen så har du även möjlighet att ingå i föreningens byggrupp som träffas i lokalen en gång i veckan för att bygga och arbeta med underhåll av våra fina simulatorer. Ett mycket viktigt arbete som är grunden för verksamheten. Är man bara lite intresserad av teknik och vill veta hur saker fungerar så är man varmt välkommen att delta i byggruppens spännande arbete!

Årsavgift

Medlemskapet kostar 750 kr per kalenderår. Åldersgräns för medlemskap är 16 år. Första gången du registrerar dig, eller om du glömmer att betala medlemsavgift, tillkommer en aktiveringsavgift på 450 kr. Därefter kostar varje flygpass (2 timmar) 450 kr.

När medlemsavgiften är betald erhåller du din inloggning till medlemssidorna på hemsidan (crew). Efter att du satt in pengar på ditt flygkonto så kan du logga in och boka dina flygningar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan.