Här kan du köpa ett presentkort till våra simulatorer direkt på nätet.
Du betalar med ditt kreditkort eller via internetbank och får en PDF-fil med tillhörande kod som du själv skriver ut.

Snabbt och enkelt!

Välj simulator

Boeing 737


Vår simulator håller högsta standard - omsorgsfullt utvecklad under 10 år. Allt från det visuella systemet till styrspakarna är noga byggda för att vara så nära det riktga planet man kan komma.

Kombinerat med kunniga instruktörer ger det här känslan av att "vara där". Mottagaren får välja mellan att testa en "vardagsflight" t.ex. Stockholm till Göteborg, en flygning mellan exotiska platser i Karibien, Europas alper eller motorbortfall vid starten.

Innan vi sätter oss i cockpit och stänger dörren ger vår instruktör mottagaren en introduktion och ser till att alla, oavsett förkunskaper, får en häftig upplevelse.


För 1 person
2 timmar
1790 kr

Antal
Eventuell rabattkod:

Information

I presentkortet ingår ett årsmedlemskap i föreningen Swesim, medlemskapet är giltigt för den person som löser in presentkortet.

Presentkorten kan användas för att boka tid i våra simulatorer. Vi har stor efterfrågan på tider, önskar du ett specifikt datum, kontakta oss före köp för att säkerställa att just den tiden är ledig. Har mottagaren speciella behov, kontakta oss före köp.

Användaren av presentkortet måste vara minst 16 år.

Bokning

Bokning av köpt presentkort gör du enkelt via vår hemsida. Du skriver bara in koden högst upp till höger på presentkortet, och sedan får du välja bland de datum då vi har instruktörer tillgängliga.