FAQ - Frågor och svar

Nedan finner du ett antal vanliga frågor och svar på dessa. Om ingen av dessa frågor hjälper dig finns ett kontaktformulär längst ner på denna sida.

Svar: Nej det gör vi inte. Swesim är en ideell förening och får med andra ord inte gå med vinst eller ha någon form av utdelning till sina medlemmar. Samtliga pengar som kommer in i föreningen återinvesteras i utveckling.
Svar: Det gör du genom att gå till slutet på den här sidan och skickar oss ett meddelande, så svarar vi så snart vi kan.
Svar: Det är det absolut. Flygrädsla finns i många olika skepnader, men många går att bota med varierande metoder. En metod är att prova på att flyga själv, så man inser vad det är som piloterna gör där fram bakom den stängda dörren. Meddela gärna om du är flygrädd när du bokar så vi kan förbereda lite extra inför din flygning.
Svar: Nej, inga specifika förkunskaper krävs. All information som du behöver för att flyga fås på plats av någon av våra mycket kompetenta instruktörer.
Svar: Ett presentkort kan köpas direkt från Swesim, och görs direkt på vår hemsida på den här sidan.
Svar: Ditt presentkort är giltigt för ett flygpass. Detta flygpass bokar du in med oss på en tid som passar både dig och den instruktör som skall ta hand om dig under flygningen. Detta gör du via boka-sidan här.
Svar: Absolut! Vi tar emot företagsevent regelbundet och det är alltid mycket uppskattat av alla besökare. Kontakta oss för mer information och för att höra vad vi kan erbjuda just ditt företag. Kontakta oss här!
Svar: Swesims lokal ligger nära bra kommunikationer (Tvärbana, Pendeltåg och Essingeleden(E4)). Klicka här för att se en karta på var vår lokal ligger.

Övriga frågor