Swesim Vad är det?

Swesim är en ideell förening med mål att möjliggöra simulatorflygning för allmänheten till ett rimligt pris. Vi strävar alltid mot att våra simulatorer skall vara så realistiska samt efterlikna originalet som det bara är möjligt.

Idag driver och utvecklar vi aktivt fyra simulator-projekt. Läs mer om dessa här. Fler projekt står på önskelistan - har du ett förslag hör av dig!

Medlemskap Hur blir jag medlem och vad innebär det?

Vem som helst får givetvis bli medlem i Swesim, som i vilken ideell förening som helst. Det enda som krävs för att bli medlem är att man betalar medlemsavgift samt meddelar föreningen om sina kontaktuppgifter.
Att vara medlem i Swesim kostar år 2017 750 kr per år (brytdatum 1/1). Som ny medlem betalar man dessutom en inträdesavgift på 450 kr, som man sedan slipper om man betalar sin årsavgift i tid kommande år.
Medlemsavgiften (samt eventuell inträdesavgift) betalas till föreningen bank-giro-konto, 386-9971, tillsammans med ett namn och e-post-adress i kommentars-fältet. Så fort pengarna är Swesim tillhanda kommer ett välkomst-mail att skickas med dina medlemsuppgifter.

Bli medlem idag

Styrelsen. Vem sitter med där?

Nuvarande styrelse 2017:
Ordförande: Daniel Mattsson
Kassör: Jonas Lundh
Ledamot: Jonas Bodell
Ledamot: Victor Jansson
Ledamot: Anton Fast
Ledamot: Anders Gerby
Ledamot: John Brander
Revisor: Svante Lundbrink

Jag vill hjälpa till! Hur gör jag?

Det finns alltid saker att hjälpa till med, oavsett vilken kunskap man har. Det viktiga är att man har intresset, resten kan man lära sig. Hör gärna av dig till någon av oss i föreningen om du är intresserad av att hjälpa till, det är alltid mycket välkommet!

Bli medlem idag